Hírlevél feliratkozás
Szavazás
Ön szereti a minimál stílusú bútorokat?
Igen
Nem
Talán
Cégünkről

A Zsó Bútorbolt első üzletét 1994-ben nyitotta meg Szegeden.

 

 

Bútorstúdiónkban az egyedi igényeknek megfelelően megtervezzük álombútorát, számítógépes látványtervet, árajánlatot készítünk.

 

 

Hazai és import konyha ajtófrontok, beépíthető konyhagépek, egyéb konyhai felszerelések beszerzésével és értékesítésével foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatóak a természetes alapanyagú fa (fenyő,tölgy,bükk, cseresznye) ajtófrontok, valamint a korszerű, festett MDF és vákuumfóliás MDF ajtófrontok is. Főbb termékcsoportjaink a konyhabútorok, gardróbszekrények, étkezőgarnitúrák, irodabútorok, szekrénysorok,kiegészítő bútorok. Termékeink közül nem hiányozhatnak a biotermékek és az egészséges életmódhoz szükséges matracok sem. Áruválasztékunk minden korosztály igényének és ízlésének megfelel.

 

Vevőink kiszolgálására nagy hangsúlyt fektetünk. Üzletünkben lakberendezési tanácsadás színvonalas szolgáltatást nyújtunk. Az egyedi elképzeléstől az egyszerű letisztult formákig megvalósítjuk igényeit.
A legkedvezőbb árfekvésű bútoroktól a legigényesebbekig minden érdeklődő megtalálhatja a neki megfelelő terméket, melyet személyre szabottan készítünk el.
Számunkra az elégedett vevő a legjobb reklám, ezért igyekszünk minden ügyfelünk elképzelését maradéktalanul, pontosan és a megadott határidőre elkészíteni.
Lehetőség van hitelre történő vásárlásra is :
a Cetelem bank a partnerünk.

 

 

További Honlapunkat ide kattintva tekinthet meg!

 

© 2017. Minden jog fenntartva.